Xio Admin

Başarı Puanı: 1018802
Rep Puanı: 5008
Bölümü: Forum Yönetimi / Turko Board Kurucusu / Asıl Admin
İş/Hobiler: Turko Board | Kurucu
Lakap: Niomi
 | Konu: Başvuru Konusu Perş. Tem. 08, 2010 3:15 am | |
| Formu Doldurduktan sonra buraya göndereceksiniz ...
Formunuz bizim özel belirlediğimiz standartlara göre incelenecek ve sonuçlar açıklanacak
Kabul edilen başvurulardan sonra kişi deneme yetkililer grubuna eklenecek ve 1 hafta denenecektir .
Başvuru yapmadan önce uzman olduğunuz bölümü seçin ve forma o bölümü yazın
------------------------------------------------------------------------------------------
Boş kontenjanlar : Müzik - Resim - Grafik - Haber - Eğlence - Kültür - Medya - Webmaster - Video - Din - Bilgisayar
------------------------------------------------------------------------------------------
Başarılar
<a href="http://utkuygun.com"><span style="font-size: x-large;">Utkuygun.COM | Hayattan Bir Parça</span></a> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
KiLLeR Forum Class

Başarı Puanı: 908
Rep Puanı: 11
Bölümü: Sen Nerden? :D
İş/Hobiler: Bilgisayar
Lakap: KiLLeR
 | Konu: Geri: Başvuru Konusu Perş. Tem. 08, 2010 5:27 am | |
| utku mert doğan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2+ bi bölüm seçmedim ama grafikerlik dışında tüm konularda bilgim var uzun bi süre yoktum görevim alınmış tekrar başlamak istiyorum eski görevime ama başlarsam 20 gün sonra başlayabilirim tatile gitmem gerekiyor... |
|
ßy Ousilva

Başarı Puanı: 5641
Rep Puanı: 5011
Bölümü: Spor forumu
İş/Hobiler: Futbol | Oyunlar | Pc
Lakap: L€Ǿ Mé§§İ
 | Konu: Başvuru Cuma Tem. 09, 2010 12:54 am | |
| Ad: onur Soyad: parlak E-Posta: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seçtiğiniz Bölüm: her bölüm olabilir ama bilgisayar,video ve ya futbol benim için daha uygun Günlük Online Saatiniz: pc açıkken her zamana (3-4 aat olabilir) Seçtiğiniz Bölüm Hakkında Deneyimleriniz Varmı ? : evet
En son ßy Ousilva tarafından Cuma Tem. 09, 2010 1:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Xio Admin

Başarı Puanı: 1018802
Rep Puanı: 5008
Bölümü: Forum Yönetimi / Turko Board Kurucusu / Asıl Admin
İş/Hobiler: Turko Board | Kurucu
Lakap: Niomi
 | Konu: Geri: Başvuru Konusu Cuma Tem. 09, 2010 1:03 am | |
| onur , seni futbol bölümüne deneme moderatör olarak atıyorum . 2-3 gün futbol bölümündeki aktifliğine ve paylaşımlarına bakacağım . daha sonra inşallah moderatör olacaksın !
Başvurun Kabul Edildi İyi Forumlar ! <a href="http://utkuygun.com"><span style="font-size: x-large;">Utkuygun.COM | Hayattan Bir Parça</span></a> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|
ßy Ousilva

| Konu: Geri: Başvuru Konusu Cuma Tem. 09, 2010 1:06 am | |
| |
|
ßy Ousilva

| Konu: Geri: Başvuru Konusu Cuma Tem. 09, 2010 2:52 am | |
| İnş. Başarabilirim <a href="http://utkuygun.com"><span style="font-size: x-large;">Utkuygun.COM | Hayattan Bir Parça</span></a> |
|
KiLLeR Forum Class

Başarı Puanı: 908
Rep Puanı: 11
Bölümü: Sen Nerden? :D
İş/Hobiler: Bilgisayar
Lakap: KiLLeR
 | Konu: Geri: Başvuru Konusu Cuma Tem. 09, 2010 7:13 am | |
| |
|
mameTOrres Moderatör

Başarı Puanı: 160
Rep Puanı: 1
Bölümü: eğlence/mizah
İş/Hobiler: Öğrenci/07
Lakap: Kaya
 | Konu: Geri: Başvuru Konusu Cuma Tem. 09, 2010 9:20 am | |
| Ad:Mehmet Soyad:KAYA E-Posta:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Seçtiğiniz Bölüm:Hayata Dair Günlük Online Saatiniz:4 saatten yukarı ! [€scap€'ye sorun ] Seçtiğiniz Bölüm Hakkında Deneyimleriniz Varmı ? :daha önce 3 forumda moderatörlük yaptım bütün bölümlerdeydim bu sefer burayı seçeyim dedim 
<a href="http://utkuygun.com"><span style="font-size: x-large;">Utkuygun.COM | Hayattan Bir Parça</span></a> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0"> |
|